Φιλοξενήθηκε στο “Agrinio Tennis Club”, το Διασυλλογικό πρωτάθλημα τένις ανδρών και γυναικών, Δ’ Ένωσης, Γ’ Εθνικής Κατηγορίας

Το Σάββατο και την Κυριακή 4-5/12/21, φιλοξενήθηκε στο “Agrinio Tennis Club” το Διασυλλογικό πρωτάθλημα τένις ανδρών και γυναικών, Δ’ Ενωσης, Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Στο πρωτάθλημα οι όμιλοι που έλαβαν μέρος με ομάδες ανδρών και γυναικών ήταν οι: Όμιλος Αντισφαίρισης Αγρινίου, και Ο. Α. ΙΩΑΝΝΊΝΩΝ, ενώ οι ΑΓΟ Ναυπάκτου, Ο. Α. ΑΓΡΙΝΙΟΥ και ΑΓΟ Θεσπρωτικού μόνο με ομάδα ανδρών.

Ο τελικός στις ομάδες γυναικών έγινε το Σάββατο απόγευμα με αθλήτριες την Κοραλία Παπανικου και τη Γιώτα Δανιά και αναπληρωματικες αθλήτριες Άννα Λάσκαρη και Άννα Γαλανου εναντίον της Νασιας Βαρδακη και Κατερίνας Μπάρκα, και με αποτέλεσμα 2-1 στις νίκες η ομαδα του Ο. Α. Ιωαννίνων κέρδισε την ομάδα του Ο. Α. Αγρινίου και ανέβηκε κατηγορία στη Β Εθνική.

Την Κυριακή ηταν η ημέρα του τελικού για το Διασυλλογικό πρωτάθλημα τένις ανδρών..

Ο ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ μετά από φοβερή εμφάνιση νίκησε την εκπληκτική ομάδα των Ιωαννίνων και ανέβηκε στην Β Εθνική. 1ος αγώνας μόνο ανδρών Γκουμας-Σικαλος 3-6/6-3/6-4, και 2ος αγώνας Γιαννουλοπουλος-Ζουμπας 3-6/5-7.

Η νίκη κρίθηκε από το διπλό όπου η ομάδα του Ο. Α. ΑΓΡΙΝΙΟΥ με Γιαννουλόπουλο και Γκούμα νίκησε την ομάδα του Ο. Α. ΙΩΑΝΝΊΝΩΝ με Σικαλο-Κουλα 6-1/6-3.  Ολοι οι αγώνες διεξήχθησαν με αθλητικό πνεύμα, σε ένα υπέροχο αθλητικό κέντρο… το Agrinio Tennis Club, και οι 2 ομάδες του Ο. Α. ΑΓΡΙΝΙΟΥ τερμάτισαν στην κορυφή, 1η θέση ομάδα ανδρών και 2η θέση γυναικών.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές αυτής της μεγάλης προσπάθειας και ιδιαίτερα στους αθλητές μας Αλέξανδρο Γκούμα και Μάκη Γιαννουλόπουλο, Χρήστο Κουκουνιά, Παναγιώτη Κυριαζή και προπονητές Παναγιώτη και Σίσσυ Γιαννουλοπούλου, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ