ΧΑΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ 42ΧΡΟΝΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ – ΣΤΟ ΠΕΛΟΠΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ

Ενα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε την Τετάρτη στον δήμο Αρχαίας Ολυμπίας. Σε κατάσταση αμόκ ένας 42χρονος έκανε γυαλιά καρφιά δύο καταστήματα,  έσπασε πέντε αυτοκίνητα και τραυμάτισε και τρεις συγχωριανούς του, ενώ συνελήφθη έπειτα από καταδίωξη.
Όλα συνέβησαν το απόγευμα της Τετάρτης στο Πελόπιο. 42χρονος μετέβη σε πρατήριο υγρών καυσίμων. Εκεί ζήτησε από τη γυναίκα πρατηριούχο να του γεμίσει το ρεζερβουάρ δωρεάν.
Στην αντίδραση της γυναίκας ο άνδρας έβγαλε έναν γάντζο από το όχημά του και άρχισε να κυνηγά τη γυναίκα και το μικρό παιδί της που αναγκάστηκαν να τραπούν σε φυγή σε απόσταση ασφαλείας από το βενζινάδικο. Ο 42χρονος επέστρεψε στο πρατήριο υγρών καυσίμων, έβαλε μόνος του με τη μάνικα 60€ βενζίνη και στη συνέχεια άρχισε να σπάει τις βιτρίνες του βενζινάδικου. Αποχώρησε από το πρατήριο, πήγε σε κοντινό βενζινάδικο όπου άρχισε να βρίζει 3 άτομα τα οποία και ξυλοκόπησε. Η οργή του 42χρονου δεν είχε ακόμα εκτονωθεί. Πήγε σπίτι του, πήρε ένα μεγάλο τρακτέρ και άρχισε να πατάει σταθμευμένα οχήματα στο δρόμο. Μάλιστα άλλαξε ρεύμα κυκλοφορίας και εμβόλισε διερχόμενο ΙΧ αυτοκίνητο το οποίο στη συνέχεια έσπρωχνε προς το τέλος του δρόμου. Αστυνομικοί της Αρχαίας Ολυμπίας επενέβησαν και μετά από καταδίωξη και κίνδυνο της ζωής τους δίπλα σε ένα αγροτικό όχημα με σαφές πλεονέκτημα όγκου, κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν. Να παρακολουθήσουμε τις δηλώσεις που έγιναν για το συμβάν από το γραφείο τύπου της Περιφερειακής αστυνομικής διεύθυνσης .
[videojs_video url=”http://www.acheloostv.gr/online/images/videos/EIDHSEIS/12_7_18/SFETSOS.mp4″]

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ