Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα από τμήματα της ΕΠΑ.Σ. ΟΑΕΔ Αγρινίου και παιδικών σταθμών στην παλιά δημοτική λαχαναγορά.

Την Τετάρτη 18/12/2019, το τμήμα Βοηθών Γενικής Βρεφονηπιοκομίας της ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας ΟΑΕΔ Αγρινίου , ο παιδικός σταθμός – εργαστήρι «Οι φραουλίτσες» και το ΚΔΑΠ “Smart Kids”, έστησαν το εργαστήρι του Άη Βασίλη στην παλιά δημοτική λαχαναγορά.

Τα παιδιά του παιδικού σταθμού, του ΚΔΑΠ και τα γενναία παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου βρέθηκαν εκεί. Χριστουγεννιάτικη μουσική, κατασκευές με τους μικρούς μας φίλους, γέλια, διασκέδαση και φυσικά όλη η μαγεία των Χριστουγέννων σε μια εκδήλωση. Παιδιά και γονείς διασκέδασαν και κατασκεύασαν με τις μαθήτριες του τμήματος ημερολόγια, στολίδια, κάρτες και άλλα πολλά! Φυσικά, από την εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείπει ο Άγιος Βασίλης! Τα παιδιά έγραψαν γράμμα με τα δώρα που θέλουν, παρέα με τον Άγιο Βασίλη και το πέταξαν μέσα στο ταχυδρομικό κουτί! Οι μικροί μας φίλοι, έφυγαν χαρούμενοι από την εκδήλωση παίρνοντας σε μια υπέροχη σακούλα – Τάρανδο τις κατασκευές τους μαζί με ένα σοκολατένιο κέρασμα. Στο χώρο της εκδήλωσης, υπήρχε σταντ με λαχνούς της ΕΛΕΠΑΠ, στηρίζοντας έτσι τη λαχειοφόρο αγορά της και τα γενναία παιδιά της.

Η ΕΠΑ.Σ. ΟΑΕΔ Αγρινίου ευχαριστεί θερμά την ιδιοκτήτρια του σταθμού και του ΚΔΑΠ που μας τίμησε ιδιαίτερα με την πρόσκληση της και την συμμετοχή του τμήματος της Σχολής μας στην εκδήλωση. Θερμά συγχαρητήρια στις μαθήτριες του τμήματος Βοηθών Γενικής Βρεφονηπιοκομίας για το έργο τους, και στην εκπαιδευτικό μας κα Δήμητρα Ζαρκάδα για τον προγραμματισμό, την επιμέλεια και την οργάνωση της δράσης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ