1ο Ευρωπαϊκό Τουρνουά FootVolley στο Αγρίνιο

Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ σε συνεργασία με την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ και την «Footvolley Greece 2001», διοργανώνει το 1ο ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ FOOTVOLLEY στο Emileon, στις 22 και 23 Σεπτεμβρίου 2018. Θα πάρουν μέρος δώδεκα (12) ομάδες, οκτώ (8) από Ευρωπαϊκές χώρες όπως Γαλλία, Αγγλίας, Ισπανία κλπ. και τέσσερις (4) από την Ελλάδα.

Το Footvolley είναι ένα καινούριο και συνεχώς αναπτυσσόμενο άθλημα, το οποίο συνδυάζει την άσκηση, τη διασκέδαση και την ευεξία. Παίζεται σε γήπεδο με άμμο, παρόμοιο με αυτό του beach volley και οι αθλητές αγωνίζονται με όλα τα μέρη του σώματος εκτός από τα χέρια. Δείτε video από πρόσφατες διοργανώσεις στην Πορτογαλία και την Αυστρία.

Στην Ελλάδα διεξάγονται τουρνουά Footvolley από το 2001 με μεγάλη επιτυχία. Οι φίλαθλοι έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά διάσημους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, να απολαύσουν το παιχνίδι, να έρθουν κοντά στον αθλητισμό και τα οφέλη του.

Giovanni, Castillo, Elias, Carembeu, Luciano, Bermudew, Ivic, Οκκάς, Χούτος και άλλοι γνωστοί ποδοσφαιριστές, έχουν αγωνιστεί σε διάφορα τουρνουά που διοργανώθηκαν στην Ελλάδα και αποτέλεσαν πόλο έλξης για το φίλαθλο κοινό.

Τώρα, για πρώτη φορά, θα διεξαχθεί Ευρωπαϊκό Τουρνουά στη χώρα μας, με συμμετοχή κορυφαίων ομάδων και αθλητών, που εγγυώνται την επιτυχία του. Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθούν παράλληλες δραστηριότητες με στόχο τη διασκέδαση του κοινού.


Διάθεση του χώρου αναψυχής και διασκέδασης του Emileon. Πάρτι καλωσορίσματος, λειτουργία bar, Vip περιοχής, παρουσία Djs και παρουσιαστή, διαγωνισμοί για τους θεατές, εκθέσεις προώθησης, χορευτές κ.α.
https://youtu.be/Dv6_YRyl94Q

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ