2ο ΕΠΑΛ Αγρινίου : Εκσυγχρονισμός του εργαστηρίου πληροφορικής

Το 2ο ΕΠΑΛ Αγρινίου με ανακοίνωσή του ευχαριστεί τον κ. Σταύρο Βλάχο για την πολύτιμη χορηγία πέντε φορητών Η/Υ υψηλής τεχνολογίας, την παροχή σταθερών Η/Υ και άλλου υλικού στο προσεχές μέλλον.

Η χορηγία αυτή αναβαθμίζει τον απαρχαιωμένο τεχνολογικό εξοπλισμό του σχολείου.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση οι Η/Υ θα διατεθούν προσωρινά σε μαθητές που δε διαθέτουν συσκευή για την πρόσβασή τους στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του 2ου ΕΠΑΛ αναφέρει:

«Ευχαριστούμε θερμά τoν κ. Βλάχο Σταύρο Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας “Alstom” , για την πολύτιμη χορηγία πέντε φορητών Η/Υ υψηλής τεχνολογίας στο σχολείο μας και για την παροχή σταθερών Η/Υ και άλλου υλικού στο προσεχές μέλλον .

Ένα από τα εργαστήριά μας όντως απαρχαιωμένο τεχνολογικά, θα εκσυγχρονιστεί και θα διευκολυνθεί η εκπαιδευτική διαδικασία ανταποκρινόμενο στα σύγχρονα απαιτητικά προγράμματα προς όφελος όλης της εκπαιδευτικής κοινότητας .

Σας γνωρίζουμε επίσης, ότι οι Η/Υ θα διατεθούν προσωρινά σε μαθητές μας που δεν έχουν συσκευή για να έχουν πρόσβαση στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση μέχρι τη λήξη της.

Τα Επαγγελματικά Λύκεια ο εργαστηριακός εξοπλισμός είναι προαπαιτούμενο, αφενός μεν για τη σύνδεση θεωρίας-πράξης και αφετέρου για την ευαισθητοποίηση και εκπαίδευση των μαθητών στις δεξιότητες που απαιτεί ο τομέας Πληροφορικής και γενικότερα η εκπαιδευτική διαδικασία στην ψηφιακή εποχή.

Θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε την εκπαιδευτικό που υπηρέτησε στο σχολείο μας κατά το σχολικό έτος 2019-20 και μεσολάβησε για την χορηγία».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ