Τελετή αποκαλυπτηρίων της προτομής του Γ.Αθαν.Νόβα στον φυσικό του χώρο

0

Στα αποκαλυπτήρια της προτομής του Ναυπάκτιου πολιτικού-Λογοτέχνη-Ακαδημαϊκού και Ευεργέτη Γ.Αθανασιάδη Νόβα,προχώρησε σήμερα ο δήμος Ναυπακτίας
Η προτομή του Γ.Αθ.Νόβα,τοποθετήθηκε έξω από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Ναυπακτίας στο Ξενία,εκεί που κάποτε ήταν ο κήπος της οικογένειας,έκταση που μετέπειτα μεταβιβάστηκε στον δήμο Ναυπακτίας
Η προτομή φιλοτεχνήθηκε με έξοδα του κ.Γρ.Βαρελά ο οποίος από το 2003 αγωνίζεται για την δημιουργία έργων τέχνης και την προώθηση έργων τουριστικής υποδομής στη Ναυπακτία.Να σημειωθεί.ότι πολλά από τα γλυπτά του δωροθέτη,κοσμούν πολλές πλατείες του δήμου μας.

Στην λιτή αυτή τελετή έδωσαν το παρόν εκτός από τον δωρητή της προτομής κ. Βαρελά,ο δήμαρχος Τ.Λουκόπουλος,μέλη του δημοτικού συμβουλίου,οι αντιδήμαρχοι Σιαμαντάς και Καρακώστας,ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Αλλάζουμε Μαζί τη Ναυπακτία και πρώην δήμαρχος Ναυπάκτου Θ.Παπαθανάσης ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ Ν.Δ. Ν.Τσερπέλης κ.α.

nafpaktianews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.