Με επιτυχία διεξήχθη η έκθεση αγιογραφίας Δ. Κόνιτσας στο Πνευματικό Κέντρο

0

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η έκθεση του τμήματος Αγιογραφίας του Δήμου Κόνιτσας σε συνεργασία με το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών και την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Κόνιτσας, η οποία φιλοξενήθηκε στον εκθεσιακό χώρο Αίθουσα Βασ. Πυρσινέλα στα Ιωάννινα από 15/05/2018 έως 19/05/2018.
Έργα εμπνευσμένα από την χριστιανική θρησκεία προσείλκυσαν το ενδιαφέρον του φιλότεχνου κοινού και εντυπωσίασαν. Στα εγκαίνια της έκθεσης συμμετείχε και η Μικτή Χορωδία του Δήμου Κόνιτσας.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Ιωαννίνων κ. Ιωάννης Καραγιάννης, ο τέως Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Γεώργιος Καψάλης, ο Δήμαρχος Κόνιτσας κ. Ανδρέας Παπασπύρου, που απηύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό, η Αντιδήμαρχος Κόνιτσας κα Κατερίνα Δημάρατου, που προλόγισε την εκδήλωση, ο καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου κ. Χαρίλαος Γκούτος, καθώς και εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και του κλήρου.
Η Έκθεση Αγιογραφίας θα πραγματοποιηθεί και στην Κόνιτσα, στο «Κούσειο» εκθεσιακό κέντρο. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν 8/07/2018.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.