Δραστηριότητες του Summer Camp της ΔΕΠΟΚΑΛ Δήμου Λευκάδας

0

Την Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018 τα παιδιά του 8ου Summer Camp της ΔΕΠΟΚΑΛ Δήμου Λευκάδας έλαβαν μέρος στο PEGASUS OBSTACLES RACE FOR KIDS (Αγώνας μετ’ εμποδίων Πήγασος για παιδιά) που οργανώθηκε από τα «Μονοπάτια Αλληλεγγύης».
Η δράση πραγματοποιήθηκε στις παραλίες Κάστρο και Αμμόγλωσσα. Η διαδρομή περιελάμβανε αγώνα δρόμου 1500 μέτρων με εμπόδια και συμμετείχαν 120 παιδιά τα οποία διαγωνίστηκαν βάση της ηλικιακής κατηγορίας στην οποία ανήκαν. Στο τέλος δόθηκαν μετάλλια και αναμνηστικά δώρα τα οποία ήταν κατασκευασμένα εκ ολοκλήρου από ανακυκλώσιμα υλικά ενώ οι μικρή αθλητές έκαναν αποθεραπεία με μια δροσερή βουτιά στη θάλασσα.
Οι απασχολούμενοι στο 8ο Summer Camp (γυμναστές, παιδαγωγοί, προπονητές), η γιατρός της ΔΕΠΟΚΑΛ και οι 20 εθελοντές της οργάνωσης που ήταν παρόντες, από την αρχή ως το τέλος, φρόντισαν για την ασφαλή και ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.
Ευχαριστούμε τα «Μονοπάτια Αλληλεγγύης» για την πρωτόγνωρη εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη στα παιδιά και σε όλους όσους συμμετείχαν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.