Ο χειμώνας ήρθε .. χιόνια τα ορεινά και πτώση θερμοκρασίας

0

Ο χειμώνας έχει κάνει την εμφάνισή του από χθες στην χώρα μας και χιόνια έπεσαν στην Ορεινή Ναυπακτία , στην Ήπειρο και την Ευρυτανία , με την πτώση της θερμοκρασίας να είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού. .Χιόνι πέφτει στη Ράχη Τυμφρηστού, στον δρόμο προς Καρπενήσι, από την πλευρά της Φθιώτιδας. Στην περιοχή βρίσκονται τρία μηχανήματα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για να επέμβουν όπου χρειαστεί. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα τόσο στο κεντρικό, όσο και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο.
Τα χωριά στη δυτική Φθιώτιδα, αλλά και τη Φωκίδα που βρίσκονται σε υψόμετρο από τα 1.000 μέτρα και πάνω ντύθηκαν στα λευκά.
Με τον υδράργυρο να κάνει βουτιά στις περισσότερες περιοχές της Ηπείρου το τοπίο άσπρισε σε περιοχές που βρίσκονται σε υψόμετρο 1.400 μέτρων. Στα ορεινά χωριά των Τζουμέρκων, στην Αετομηλίτσα στον Γράμμο, στη Βωβούσα Ζαγορίου, στο Δίστρατο της Κόνιτσας, το χιόνι δεν ξεπερνά τους 10 πόντους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.