«Τραγουδώντας τη χαρά» Μουσική εκδήλωση για την παγκόσμια ημέρα Ατόμων με αναπηρία

0

Ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Αυτιστικών Ατόμων με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία σας προσκαλεί στη Μουσική Συναυλία «Τραγουδώντας τη χαρά» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 18:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Αντιπεριφέρειας Αιτωλοακαρνανίας.
Η παρουσία σας είναι καλόδεκτη γιατί θα μας εμπνεύσει δύναμη και αισιοδοξία ότι ο αγώνας μας θα είναι αποτελεσματικός για τη δημιουργία Στέγης Αυτοδιαχειριζόμενης Διαβίωσης στο Μεσολόγγι, προσφορά στα αυτιστικά μεσαίας και βαρειάς μορφής άτομα, που ήρθαν στη ζωή φορτωμένα την ατυχία τους, χωρίς προσωπική συμμετοχή στην οδυνηρή περίπτωσή τους.
Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει ομιλία από την αξιότιμη κ. Μαρία Κασαμπαλάκου, διαπρεπή επιστήμονα και συγγραφέα, πλούσια σε γνώσεις και προσωπικές εμπειρίες για τα αυτιστικά άτομα και την περίπτωσή τους και γενικά για τον πονεμένο άνθρωπο, καθώς επίσης Μουσική Συναυλία «Τραγουδώντας τη χαρά» με ήχο και εικόνα από την Χορωδία της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης Αθηνών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.