Με επιτυχία ο ο πρώτος κύκλος μαθημάτων της δράσης “Όλοι Μαζί Μπορούμε και στη Γνώση” στο Καρπενήσι

0

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία ο πρώτος κύκλος μαθημάτων της δράσης “Όλοι Μαζί Μπορούμε και στη Γνώση” που αφορά την εκμάθηση διαχείρισης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών σε άτομα 3ης ηλικίας.

Ο κ. Μανώλης Σφακιανάκης, Αντιστράτηγος ε.α. ΕΛ.ΑΣ. παρευρέθηκε στην τελετή λήξης του προγράμματος και παρέδωσε ο ίδιος μαζί με τον Δήμαρχο Καρπενησίου κ. Νίκο Σουλιώτη τις βεβαιώσεις παρακολούθησης στους συμμετέχοντες.

Στην απονομή παρευρέθηκαν ακόμα οι Αντιδήμαρχοι κ. Χαλκιάς, κα Γκαρίλα, κ. Κουτρομάνος και κ. Βονόρτας, η Πρόεδρος της ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ κα Ζαλοκώστα και η Περιφερειακή Σύμβουλος κα Καλαντζή.

Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί με άλλους δύο κύκλους μαθημάτων. Ο δεύτερος κύκλος θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019 και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 17:00 – 19:00 στον χώρο της Μαθητικής Εστίας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 2237350043.

Ο Δήμος Καρπενησίου ευχαριστεί θερμά τους εθελοντές εκπαιδευτές κ. Ιωάννη Αντωνόπουλο, κ. Ιωάννη Δήμο και κ. Νίκο Γκούρλη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.