Λαϊκή συνέλευση στην Εξάνθεια

0

Στη Λαϊκή Συνέλευση στο “Σπίτι του χωριού” στην Εξάνθεια, παρευρέθηκαν την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019 ο Αντιδήμαρχοι κ.κ. Μάρκος Νικητάκης, (που αναπλήρωνε τον Δήμαρχο ο οποίος απουσίαζε στην Αθήνα) και Κωνσταντίνος Σέρβος.
Τη συζήτηση άνοιξε ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κ. Ιωάννης Γράψας ο οποίος έκανε απολογισμό των έργων που έχουν γίνει στην περιοχή ακολούθως το λόγο πήραν οι κάτοικοι με ενδιαφέρουσες και εποικοδομητικές τοποθετήσεις.
Στη συνέχεια οι εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής ενημέρωσαν για τις ενέργειες του Δήμου σχετικά με έργα που έχουν εκτελεσθεί η βρίσκονται σε εξέλιξη σύμφωνα μου τους προϋπολογισμούς των προηγούμενων ετών αλλά και του τρέχοντος έτους (Σπίτι του Χωριού, έργα ύδρευσης, παρεμβάσεις εντός οικισμού, βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων – καθαριότητα, αγροτική οδοποιία κλπ.).
Οι παρευρισκόμενοι αιρετοί απάντησαν σε ερωτήσεις που τέθηκαν και κατέγραψαν τις προτάσεις του Προέδρου και των κατοίκων της Τοπικής Κοινότητας Εξάνθειας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.