3η συνάντηση «Διαλόγων Γονέων» σε Λευκάδα και Άγιο Πέτρο!

Την ερχόμενη Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016 θα πραγματοποιηθεί η τρίτη σύναξη των «Διαλόγων Γονέων», με ομιλητή τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Βαρνάβα Λαμπρόπουλο, Θεολόγο – Φιλόλογο και Ιεροκήρυκα της Ι. Μ. Νικοπόλεως και Πρεβέζης. Το θέμα που θα εισηγηθεί και θα συζητήσει με τους γονείς είναι: «Αφήστε τα παιδιά να κάνουν φασαρία!»
Θα πραγματοποιηθεί μία συνάντηση για τους γονείς της Νότιας Λευκάδας το μεσημέρι της Κυριακής και ώρα 11.30 π.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Αγίου Πέτρου. Η συνάντηση διοργανώνεται, όπως πάντα, σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων Μαραντοχωρίου και Βασιλικής και του Γυμνασίου –Λυκειακών Τάξεων Βασιλικής. Παράλληλα, τα παιδιά θα απολαύσουν παιδική ταινία και άλλες ευχάριστες δραστηριότητες.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας και ώρα 6.30 μ.μ. ο π. Βαρνάβας θα αναπτύξει το ίδιο θέμα και στην πόλη της Λευκάδας, στο ζεστό και φιλόξενο χώρο της «Καταφυγής» (πρώην ΝΕΛΕ ή παλαιά Μητρόπολη – οδ. Μεγανησίου 5, κοντά στην Κεντρική Πλατεία),
Στη διάρκεια της ομιλίας, στο ισόγειο του ίδιου κτιρίου, θα υπάρχει δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά, προκειμένου οι γονείς να συμμετέχουν απερίσπαστοι στο διάλογο. Και οι δύο εκδηλώσεις είναι ανοιχτές στο κοινό! Σας περιμένουμε!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ