400.000 ευρώ για ασφαλτόστρωση και συντήρηση κεντρικών οδών του Αγρινίου.

Την σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ -ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΟΔΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ» υπέγραψε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.
Σκοπός του έργου είναι η αποκατάσταση των φθορών σε τμήματα οδών στην πόλη του Αγρινίου τα οποία, σε πολλές περιπτώσεις, δημιουργούν προβλήματα στην ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων και εγκυμονούν κινδύνους για την κυκλοφορία των πεζών.
Σύμφωνα με την μελέτη του έργου θα γίνουν ασφαλτοστρώσεις και συντηρήσεις συνολικού προϋπολογισμού 400.000,00 € (με Φ.Π.Α.).
Στην σημασία του έργου αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσουμε την υπογραφή της σύμβασης ενός έργου μείζονος σημασίας για την καθημερινότητα των δημοτών μας. Αφορά στην αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής και αποτελεί επιστέγασμα των συντονισμένων ενεργειών της Δημοτικής Αρχής προς όφελος τους. Η προσπάθεια, να γίνει το Αγρίνιο μια βιώσιμη πόλη με υποδομές και υπηρεσίες που συμβάλλουν στην βελτίωση του αστικού περιβάλλοντος, είναι συνεχής».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ