6η ΥΠE – Eπαύξηση των πιστώσεων του προϋπολογισμού των Νοσηλευτικών Μονάδων Αγρινίου και Μεσολογγίου του Γενικού Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας

Η 6η Υ.Π.Ε όχι μόνο δεν περικόπτει τον προϋπολογισμό του Νοσοκομείου Αγρινίου αλλά φέτος θα δοθεί νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά. Αυτά δήλωσε στον Αχελώο ο Υποδιοικητής Μιλτιάδης Ζαμπάρας.(Δείτε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων σήμερα 27/10/16) Προηγήθηκε ανακοίνωση συνδικαλιστών, σύμφωνα με την οποία Η 6η Υ..Π. Ε θα προχωρούσε σε περικοπή του 10% του προυπολογισμού. Το θέμα είχε έγινε γνωστό από το διοικητή του νοσοκομείου Αγρινίου Δ. Μιχάλη σε παράσταση διαμαρτυρίας που έγινε στο νοσοκομείο την προηγούμενη εβδομάδα, προκαλώντας την αντίδραση τους αφού θεωρούν ότι θα δημιουργούσε σοβαρά προβλήματα στην λειτουργία του Νοσοκομείου.

Η ανακοίνωση του Διοικητή Γ.Ν. Αιτωλ/νιας Δημήτριου Γ.Μιχάλη
Από τη Διοίκηση του νοσοκομείου γνωστοποιείται ότι με το υπ’αρ. 45176/27-10-2016 έγγραφο της Διοίκησης της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, χορηγήθηκε επαύξηση των πιστώσεων του προϋπολογισμού των Νοσηλευτικών Μονάδων Αγρινίου και Μεσολογγίου του Γενικού Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας, αντίστοιχη με το 10% του προϋπολογισμού τους, ήτοι 1.035.365,70€ και συγκεκριμένα 780.897,40€ για τη Ν.Μ.Αγρινίου και 254.468,30€ για τη Ν.Μ.Μεσολογγίου.
Ως εκ τούτου δεν υφίσταται κανένα απολύτως πρόβλημα στην ομαλή εκτέλεση του προϋπολογισμού τους και στην απρόσκοπτη και εύρυθμη λειτουργία των νοσηλευτικών μονάδων του νομού Αιτωλοακαρνανίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ