Επετειακή εκδήλωση για τον ΣΕΒΙΠΑ

Ο Σύνδεσμος Εγκατεστημένων Επιχειρήσεων στη ΒI.ΠE. Πατρών (ΣΕΒΙΠΑ) διοργανώνει επετειακή εκδήλωση με αφορμή την συμπλήρωση 10 χρόνων από την ίδρυσή του, με θέμα «Επιχειρηματικά Πάρκα: Παρόν & Μέλλον, η πρόκληση του αύριο…» και παράλληλα την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίττας του, το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018 κι ώρα 18:30, στην αίθουσα King George Hall, στο κάτω μέρος της πλατείας Γεωργίου Α΄ στην Πάτρα.
Η εκδήλωση λόγω του επετειακού της χαρακτήρα, θα περιλαμβάνει χαιρετισμούς εκπροσώπων φορέων και μια αναλυτική συζήτηση για τις νομοθετικές εξελίξεις που διαμορφώνονται γύρω από το πλαίσιο ίδρυσης και λειτουργίας των Επιχειρηματικών Πάρκων, από ομιλητές εγνωσμένου κύρους, από τον κόσμο των επιχειρήσεων, των εγκατεστημένων στις ΒΙ.ΠΕ. και την Πολιτεία.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθεί και η καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΣΕΒΙΠΑ. Όπως πάντα, έτσι και φέτος, η έκπληξη της βραδιάς θα είναι η βράβευση εταιρειών με πολυετή παρουσία στην ΒΙ.ΠΕ. Πατρών καθώς και προσώπων που έχουν διαδραματίσει ρόλο στην στήριξη του τοπικού επιχειρείν.  

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ