Ι.Ν. Αγίας Τριάδας Αγρινίου: Διανομή τροφίμων για τις ημέρες του Πάσχα

Η Φιλόπτωχος Διακονία του Ι.Ν. Αγίας Τριάδος Αγρινίου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γυναικών Αγίας Τριάδος διένειμε τρόφιμα και κρέας σε οικονομικά αδύναμες οικογένειες για τις Άγιες ημέρες του Πάσχα.

Στα πλαίσια των ποιμαντικών δράσεων της ενορίας είναι και η έμπρακτη συμπαράσταση και αλληλεγγύη στους οικονομικά δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας ιδιαιτέρως αυτή την περίοδο όπου η πανδημία του κορονοϊού πλήττει όχι μόνο υγειονομικά αλλά και οικονομικά τη πατρίδα μας, αφήνοντας πολλούς συνανθρώπους μας άνεργους, έχοντας μάλιστα την ευθύνη της κάλυψης των καθημερινών αναγκών της οικογένειας τους και των παιδιών τους.

Τα τελευταία 4 χρόνια στην ενορία λειτουργεί Τράπεζα Τροφίμων η οποία ενισχύεται από προσφορές πολιτών και η διανομή των αγαθών γίνεται με αντικειμενικά κριτήρια.

Η συλλογή των τροφίμων μακράς διαρκείας γίνεται καθημερινά στον Ι.Ν. Αγίας Τριάδος και όποιος μπορεί να προσφέρει βοήθεια και να γίνει αρωγός σε αυτή την προσπάθεια, για την ανακούφιση όσων έχουν ανάγκη μπορεί να απευθύνεται στον προϊστάμενο του Ιερού Ναού, Αρχιμανδρίτη, πατέρα Νεκτάριο Τριάντη.

Η Φιλόπτωχος Διακονία του Ι.Ν. Αγίας Τριάδος Αγρινίου εκφράζει τις θερμότερες ευχαριστίες σε όλους εκείνους οι οποίοι βοηθούν στο φιλανθρωπικό έργο της ενορίας μας, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση .

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ