Κέντρο Κοινότητας: Δράση εμβολιαστικής κάλυψης έναντι της ιλαράς σε σχολεία του Μεσολογγίου

Από το Κέντρο Κοινότητας με παράρτημα Ρομά του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου γίνεται γνωστό ότι: «Tην Πέμπτη 19/04/2018 και ώρα 08:30 – 09:30 π.μ., πραγματοποιήθηκε δράση από το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά, σε συνεργασία με τον Γενικό Ιατρό – παθολόγο και Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Αιτωλικού, κ. Ιωάννη Αναγνωστόπουλο, με σκοπό την εμβολιαστική κάλυψη των μαθητών έναντι της ιλαράς, στο 5ο Δημοτικό και στο 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο – «Δημητρούκειο» του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους Διευθυντές των Σχολείων και τους υπολοίπους εκπαιδευτικούς για την άψογη συνεργασία που είχαμε καθώς και τον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Αιτωλικού, ιατρό κ. Ιωάννη Αναγνωστόπουλο για την άμεση ανταπόκριση και καθοριστική βοήθεια στην υλοποίηση της δράσης.

Επιπλέον θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι την Δευτέρα 23/04/2018 και ώρα 9:00π.μ., στο χώρο της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλίας και Ακαρνανίας, θα πραγματοποιηθεί εμβολιασμός παιδιών από το πρόγραμμα «Υγεία για όλους» σε συνεργασία με την Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου. Παρακαλούνται οι γονείς να συνοδεύουν τα ανήλικα τέκνα τους με το βιβλιάριο υγειάς των παιδιών τους».

Για κάθε διευκρίνιση ή πρόσθετη πληροφορία, τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας με παράρτημα Ρομά Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου είναι στη διάθεση των δημοτών από Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00π.μ – 16:00μ.μ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ