Κοπή πίτας τοπικής διοίκησης Ακαρνανίας Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών

Το Α.Τ Αμφιλοχίας επέλεξε για φέτος η τοπική διοίκηση Ακαρνανίας για να κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, στηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο τους συναδέλφους που υπηρετούν σε περιφερειακά τμήματα από την έδρα της διεύθυνσης. Ο πρόεδρος Α/Β Κ. Κώστας Νικόλαος και τα μέλη του Δ.Σ ευχήθηκαν το 2017 να είναι μια δημιουργική χρονιά, με υγεία και καλές βάρδιες για όλους τους συναδέλφους. Μια χρονιά στην οποία θα υπηρετούμε δια της φιλίας, της αλληλεγγύης και της προσφοράς στον συνάδελφο και στην κοινωνία. Ανέπτυξαν στους συναδέλφους τις δράσεις της τοπικής και τους κάλεσαν να είναι κοντά στην τοπική στηρίζοντας τις προσπάθειές της.
Ο Διοικητής του Α.Τ Αμφιλοχίας Υ/Α κ. Βέλιος Βασίλειος με την σειρά του αφού ευχαρίστησε τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ για το έργο που πραγματοποιούν στον σύλλογο, ευχήθηκε σε όλους τους παρισταμένους για μια χρονιά με υγεία, αλληλεγγύη, συναδελφικότητα και προσφορά στην δοκιμαζόμενη κοινωνία μας.
Το φλουρί μετά από κλήρωση στην οποία συμμετείχαν όλοι οι συνάδελφοι που υπηρετούν στο Α.Τ Αμφιλοχίας και στον σταθμό τροχαίας Αμφιλοχίας κέρδισε ο Αρχιφύλακας Τσιλίκας Ευστάθιος. Ως δώρο το φλουρί περιείχε ένα τάμπλετ προσφορά της τοπικής μας.
Το Δ.Σ Εύχεται καλή χρονιά σε όλους και καλεί όλους τους συναδέλφους αστυνομικούς να κάνουμε πράξη το “SERVO PER AMIKECO” Υπηρετώ δια της φιλίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ