Πάτρα: Τραγωδία σε σπίτι στα Ζαρουχλέικα – Μια γυναίκα νεκρή

Νεκρή γυναίκα εντοπίστηκε σύμφωνα με την πυροσβεστική στο σπίτι στα Ζαρουχλέικα στο οποίο ξέσπασε φωτιά. Όπως πληροφορείται το thebest.gr πρόκειται για γυναίκα που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχασε τη ζωή της από αναθυμιάσεις.

Όπως αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας ακούστηκε ένας μεγάλος θόρυβος κι έσπασαν κι εκσφενδονίστηκαν τζάμια ενώ είδε και καπνούς. Σε ημιλιπόθυμη κατάσταση βρέθηκε ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας ο οποίος δεν διατρέχει κίνδυνο.

Στο σπίτι μένει μια 5μελής οικογένεια. Κλήθηκε η πυροσβεστική η οποία έφτασε άμεσα και η αστυνομία επίσης. Στο σημείο επιχείρησε η πυροσβεστική με 11 άνδρες και 5 οχήματα.

Στο σημείο μεταβαίνει ιατροδικαστής ενώ γείτονες αναφέρουν ότι η άτυχη γυναίκα πρέπει να ήταν κλειδωμένη στο δωμάτιό της.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ Νέα φωτιά σε σπίτι ξέσπασε πριν λίγο στην Πάτρα. Αυτή τη φορά στην περιοχή των Ζαρουχλεΐκων. Στην πυροσβεστική έχει σημάνει συναγερμός και σπεύδει με 3 οχήματα και 9 άνδρες. Για το συμβάν έχει κινητοποιηθεί και η αστυνομία.

Στο μεταξύ χθες ξέσπασε φωτιά σε διαμέρισμα στις Εργατικές Κατοικίες Ταραμπούρα ενώ το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου προκλήθηκε φωτιά σε διαμέρισμα στη Βενιζέλου το οποίο καταστράφηκε σχεδόν ολοκληρωτικά.

 

ΠΗΓΗ: thebest.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ