Παγκόσμια διάκριση για την 13 Χρόνη Νεφέλη Κάτρη

Στο Ορλάντο της Αμερικής, στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Χορού Λάτιν, η Νεφέλη Κάτρη, συμμετείχε στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική κατηγορία της Salsa Soloist Girl Junior και κατέκτησε την 6η θέση. Παραβρέθηκε με την καθηγήτρια της Ελένη Πίσιου εκπροσωπώντας την Ελλάδα και την πόλη του Αγρινίου, κάνοντας μας περήφανους.
Με την συγκλονιστική εμφάνιση της και την άψογη εκτέλεση της χορογραφίας της, κατάφερε να κερδίσει όχι μόνο τις εντυπώσεις, αλλά το θαυμασμό και την εκτίμηση των εκπροσώπων μεγάλων σχολών παγκοσμίως.
Κατόρθωσε να περάσει στον τελικό, με πολύ δύσκολο ανταγωνισμό και χώρες που έχουν μεγάλη παράδοση στο είδος. ΗΠΑ, Αργεντινή, Κολομβία, Χιλή, Περού και πάρα πολλές άλλες χώρες με κοινό εκατοντάδων θεατών και συμμετοχή από αθλητές- χορευτές που προκρίθηκαν για τον Παγκόσμιο Διαγωνισμό από όλες τις χώρες του κόσμου.
.
Έχει ξεκινήσει χορό στη Σχολή Χορού Dance Academy Αγρινίου από την ηλικία 3 ετών, όπου και εξακολουθεί να εκπαιδεύεται σε κλασικό μπαλέτο, μοντέρνο, σύγχρονο χορό, hip hop,  latin με πολύ εργατικότητα, δημιουργικότητα, φαντασία και φυσικά αγάπη για το χορό

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ