Παρουσία του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Γαλιατσάτου Θεόδωρου το προσυνέδριο της Π.Ε. Λευκάδας ενόψει του Αναπτυξιακού Συνεδρίου Περιφέρειας Ιονίων Νήσων

Πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 22-11-2017 παρουσία του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Γαλιατσάτου Θεόδωρου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητηρίου το προσυνέδριο της Π.Ε. Λευκάδας με συντονιστή των Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Λευκάδας κ. Χαλικιά Θεόδωρο, ενόψει του Αναπτυξιακού Συνεδρίου Περιφέρειας Ιονίων Νήσων το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου στην Κέρκυρα παρουσία του Πρωθυπουργού και πολλών υπουργών της κυβέρνησης.
Στη συζήτηση, αναπτύχθηκε γόνιμος διάλογος ενώ ακούστηκαν ουσιαστικές προτάσεις τόσο για την ανάπτυξη της περιοχής μας όσο και απόψεις για τα υπάρχοντα προβλήματα.
Όλες οι προτάσεις καταγράφηκαν και τα συμπεράσματά τους θα συζητηθούν εκ νέου στις ξεχωριστές θεματικές συναντήσεις που θα πραγματοποιηθούν στα πλαίσια του Συνεδρίου στην Κέρκυρα παρουσία του κ. Περιφερειάρχη, των Αντιπεριφερειαρχών και των αρμοδίων υπουργών.
Υπενθυμίζουμε, επίσης, ότι στον σύνδεσμο http://pin.gov.gr/?p=14943 δίνεται η δυνατότητα σε όποιον πολίτη επιθυμεί να καταθέσει τις προτάσεις του για τον αναπτυξιακό σχεδιασμό κάθε Περιφερειακής Ενότητας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ