Προσκύνημα Στελεχών του Ραδιοσταθμού της Μητροπόλεως Αργολίδος στην Άρτα

Την Κυριακή 3 Ιουνίου 2018, το πρωΐ, στον Ιερό Ναό του Αγίου Μαξίμου του Γραικού, στην πόλη της Άρτας, χοροστάτησε στον Όρθρο και ελειτούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος.

Εκκλησιάσθηκαν στελέχη του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος, που ήλθαν για προσκύνημα στην Άρτα. Τον Θείο Λόγο εκήρυξε ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Δημήτριος Κωστόπουλος, Ιερατικός Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίου Βασιλείου Άργους, ο οποίος ετόνισε, ότι η αγιότητα είναι καρπός του Αγίου Πνεύματος και ότι η προσπάθειά μας πρέπει, να επικεντρώνεται, στο να καταστούμε «συμπολίτες των Αγίων και οικείοι του Θεού».

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος ευχαρίστησε τους εξ Αργολίδος Ιερείς (π. Ιωάννη Παπαϊωάννου και π. Δημήτριο Κωστόπουλο), που συνόδευαν τους προσκυνητές. Επίσης, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκτάριο και προς τον Διευθυντή του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος κ. Γεώργιο Καζά, για την οργανωτική και τεχνική βοήθεια, που προσφέρουν στον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ