Πρόγραμμα Συνεδριακών Εκδηλώσεων – Ομιλιών του 19oυ Forum Ανάπτυξης / Money Show Πάτρας

Tο 19ο Forum Ανάπτυξης / Money Show Πάτρας εισέρχεται στην τελική ευθεία, καθώς θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 12 -13 Νοεμβρίου 2016 στο ξενοδοχείο “Αστήρ” της Πάτρας.

Με κεντρική θεματική ενότητα την «Αποτελεσματικότητα Παντού», το αναπτυξιακό πολυσυνέδριο – έκθεση φιλοδοξεί και φέτος να ανοίξει νέους δρόμους προοπτικής στη Δυτική Ελλάδα. Έπειτα από την «Δικτύωση παντού» που ήταν και το κεντρικό θέμα της περυσινής διοργάνωσης, έρχεται να αναδείξει την «Αποτελεσματικότητα παντού» ως συνέπεια λόγων και πράξεων σε όλα τα επίπεδα της διοίκησης του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα.
Κοντά στις 30 θα είναι οι διαφορετικές συνεδρίες του φετινού πολυσυνεδρίου και πάνω από εκατό σημαντικοί εισηγητές αναμένεται να κοσμήσουν τα πάνελ των εκδηλώσεων του διημέρου, από όλο το φάσμα της πολιτικής, οικονομικής, επιστημονικής, κοινωνικής ζωής, όπως και του πολιτισμού και του αθλητισμού.
Το 19ο Forum Ανάπτυξης / Money Show Πάτρας αποτελεί πρωτοβουλία της οικονομικής εφημερίδας «Σύμβουλος Επιχειρήσεων». Συνδιοργανώνεται με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και έχει την υποστήριξη του Επιμελητήριου Αχαΐας, του Πανεπιστημίου Πατρών και της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Ελλάδας.

Χορηγοί είναι: Α.Ε. ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΤΙΤΑΝ, ΛΟΥΞ ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε., Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού (Δ.Ε.Η) Α.Ε., Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος-Πελοποννήσου, Ηπείρου και Ιόνιων Νησιών, Οργανισμός Λιμένος Πατρών (Ο.Λ.ΠΑ.) Α.Ε., Ελληνικά Πετρέλαια, DUR – ΔΟΥΡΟΣ Α.Ε., ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε., Ολυμπία Οδός Α.Ε., Αθηναϊκή Ζυθοποιία Α.Ε., Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος (Σ.Ε.Β.Π.Δ.Ε.), Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ηλείας, Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Τ.Ε.Ι.) Δυτικής Ελλάδας, ΥΔΑΤΩΡ Α.Ε., ΤΖΙΒΓΙΝΙΔΗΣ, Π., & ΣΙΑ Ο.Ε., ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ, Ν. & Η., “UNISOL” A.E., APLOPOLIS A.E.E., UNITYPE Β. & M. ΣΟΥΒΑΛΙΩΤΗΣ Ο.Ε., LKM Peran και Ξενοδοχείο «ΑΣΤΗΡ».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ