Σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας η ετήσια ημερήσια εκδρομή του Εργαστηρίου “ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ”

Το Εργαστήρι ΄΄ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ΄΄ για νέους με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες του Νομού Αιτωλ/νίας, Μεσολόγγι – Αγρίνιο, για μια ακόμη χρονιά, πραγματοποίησε μέσα σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας την ετήσια ημερήσια εκδρομή των 160 εκπαιδευομένων νέων του, την Παρασκευή 26 Μαΐου 2017, στο κέντρο «ΚΤΗΜΑ ΠΙΘΑΡΙ» στη Δογρή Τριχωνίδας,.
Τους εκπαιδευόμενους νέους μας συνόδευαν όλοι οι εργαζόμενοι, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και φροντίδας, η Πρόεδρος κα Διονυσία Σαμαντά, η Ιδρύτρια και Επίτιμη Πρόεδρος κα Μαρία Τσούτσου, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εργαστηρίου μας και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου «Φίλων, Γονέων και Εθελοντών». Οι εκπαιδευόμενοι νέοι μας εμψυχώθηκαν και ψυχαγωγήθηκαν, η δε λαογραφική ομάδα των εκπαιδευομένων νέων μας χόρεψε δημοτικά παραδοσιακά τραγούδια.
Η ετήσια ημερήσια εκδρομή μας, η οποία πραγματοποιείται κάθε χρόνο, πέραν των μηνιαίων εκδρομών μας, σημείωσε ιδιαίτερη επιτυχία και έδωσε ξεχωριστή χαρά στα παιδιά μας με την πληγωμένη νοημοσύνη, συμβάλλοντας στη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους και στη διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους για ισότιμη συμμετοχή και κοινωνική ένταξη.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ