Συνελήφθησαν δύο άτομα στα Ιωάννινα, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορες συσκευασίες με ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους (236,9) γραμμαρίων και δύο ζυγαριές ακριβείας
Συνελήφθησαν, χθες (18-04-2017) το μεσημέρι στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, δύο ημεδαποί, ηλικίας 30 και 29 ετών, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο συνεχιζόμενων στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών, οι αστυνομικοί εντόπισαν χθες το μεσημέρι στα Ιωάννινα τους δύο δράστες και μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (0,6) γραμμαρίων.
Στη συνέχεια, στο σπίτι του 30χρονου δράστη, το οποίο χρησιμοποιούσε ως χώρο αποθήκευσης-απόκρυψης ναρκωτικών ουσιών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα παρακάτω:
δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (185,5) γραμμαρίων
ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους (50,8) γραμμαρίων
δύο ζυγαριές ακριβείας
ένας πλαστικός τρίφτης
ένα κινητό τηλέφωνο
το χρηματικό ποσό των (50) ευρώ
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ