Συνελήφθη 42χρονος στην Πάτρα για αρπαγή και εκβίαση

Ο δράστης με δυο συνεργούς του που αναζητούνται, επιβίβασαν με τη βία αλλοδαπό σε αυτοκίνητο και τον μετέφεραν σε κατάστημα
Ο 42χρονος με απειλές κατά της ζωής του παθόντα απαιτούσε να του καταβάλει το χρηματικό ποσό των (2.500), ενώ στη συνέχεια τον κλείδωσε στο υπόγειο του καταστήματος
Ο αλλοδαπός απελευθερώθηκε άμεσα από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πατρών

Συνελήφθη στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 42χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για αρπαγή και εκβίαση.
Για την ίδια υπόθεση αναζητούνται για να συλληφθούν ακόμη δυο άνδρες, σε βάρος των οποίων έχει σχηματιστεί δικογραφία για το αδίκημα της αρπαγής.
Ειδικότερα, στην Πάτρα, οι τρεις δράστες επιβίβασαν με τη βία σε αυτοκίνητο, έναν 36χρονο υπήκοο Πακιστάν και τον μετέφεραν σε κατάστημα συγγενικού προσώπου του 42χρονου, όπου ο τελευταίος με απειλές κατά της ζωής του παθόντα, απαιτούσε να του καταβάλλει το χρηματικό ποσό των (2.500) ευρώ για παλαιότερες μεταξύ τους οικονομικές διαφορές, ενώ λίγο πριν φύγουν οι δράστες κλείδωσαν τον αλλοδαπό στο υπόγειο του καταστήματος.
Ο 36χρονος χρησιμοποιώντας το κινητό του τηλέφωνο ενημέρωσε το Περιφερειακό Κέντρο Επιχειρήσεων, με αποτέλεσμα αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, να μεταβούν άμεσα στο κατάστημα και να τον απελευθερώσουν.
Σημειώνεται ότι, ο 42χρονος προσήλθε αυθορμήτως χθες (12-4-2018) αργά το βράδυ στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών, όπου και συνελήφθη.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δυο συνεργών του.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ