Συνελήφθη 49χρονος στη Βόνιτσα για κατοχή κοκαΐνης

Ο δράστης κατείχε ένα δέμα που περιείχε 25 περίπου γραμμάρια της ναρκωτικής ουσίας, κρυμμένα μέσα σε μπουκάλι σαμπουάν
Συνελήφθη, σήμερα (6-2-2017) το πρωί, στη Βόνιτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, ένας 49χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.
Ειδικότερα, σήμερα το πρωί, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών πραγματοποίησαν έλεγχο στον δράστη, κατά τον οποίο βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν δύο συσκευασίες που περιείχαν συνολικά (24,7) γραμμάρια κοκαΐνης.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, ο 49χρονος, λίγη ώρα νωρίτερα, είχε παραλάβει δέμα σε Υπεραστικό σταθμό ΚΤΕΛ στη Βόνιτσα, το οποίο περιείχε ένα μπουκάλι σαμπουάν, μέσα στο οποίο συνεργός του που αναζητείται είχε αποκρύψει τις ναρκωτικές ουσίες.
Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του δράστη, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκάδας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι ξιφίδια και ένα ξίφος.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του αποστολέα των ναρκωτικών ουσιών.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ