Ενημερωτική εκδήλωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την Επιχορήγηση υφιστάμενων Φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Επιχορήγηση υφιστάμενων Φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (Κ.ΑΛ.Ο)», διοργανώνει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018, στις 11.30 το πρωί στο «Καφέ Γέφυρες» (Πατρέως 86, Πάτρα) στην Πάτρα.

Στην εκδήλωση θα αναλυθούν όλες οι τελευταίες εξελίξεις σε σχέση με τις δυνατότητες χρηματοδότησης, καθώς πρόσφατα η Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ Απασχόλησης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης εξέδωσε προδημοσίευση για τη δράση «Επιχορήγηση υφιστάμενων φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (Κ.ΑΛ.Ο)».

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Ειδικός Γραμματέας Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας Ευάγγελος Νικολαΐδης.
«Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στις θετικές προοπτικές του εγχειρήματος. Είμαστε από τις πρώτες Περιφέρειες που ξεκινήσαμε τη διαβούλευση, θέλοντας ακριβώς να αναδείξουμε ένα άλλο οικονομικό μοντέλο, που δεν θα έχει στόχο το κέρδος, αλλά την δημιουργική συμμετοχή, τη συλλογικότητα και την ισότητα στις αποφάσεις και συνιστά διέξοδο στην υποστήριξη της κινητικότητας των εργαζομένων, την προώθηση της κοινωνικής ένταξης, την καταπολέμηση της φτώχειας, την εξάλειψη κάθε διάκρισης», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Κατσιφάρας.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (Κ.ΑΛ.Ο.) για τις προοπτικές της Κοινωνικής Αλληλέγγυας Οικονομίας, καθώς επίσης τις δυνατότητες χρηματοδότησης συνεργατικών σχημάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ