Την ήττα με 1-0 γνώρισε η ομάδα του Παναιτωλικού στη Λάρισα από την ΑΕΛ για την 24η αγωνιστική της Super League Interwetten, μετά από μια αναμέτρηση με λίγες φάσεις. Το μοναδικό γκολ σημείωσε στο 37’ ο Πινακάς με σουτ έξω από την περιοχή.
Ο Παναιτωλικός παραμένει στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και στους 17 βαθμούς, ενώ την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται στο Αγρίνιο, την ομάδα του Βόλου.
ΑΕΛ: Νάγκι, Μαξιμένκο, Μπέρτος, Γιακιμόφσκι, Ακούνια (87’ Στίφλερ), Νικολιάς (85’ Τρούγιτς), Ζίζιτς, Κολομπίνο, Μπεν Χατίρα (67’ Μιλοσάβλιεβιτς), Ντουρμισάι, Πινακάς.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Μελίσσας, Μεντίνα (80’ Τσιγγάρας), Τσότσαλιτς, Βάντερσον (80’ Ντουάρτε), Περέιρα (87’ Βέργος), Εντινγκά, Ταχάρ (67’ Μάζουρεκ), Ντίας, Ντάλσιο (67’ Μεντόσα), Αριγίμπι, Καρέλης.
https://www.youtube.com/watch?v=17rKKOZQ3mw
Φωτο: ΔΕΡΒΙΣΗΣ






