Δράσεις Ένωσης Οικοδόμων και εργαζομένων στα συναφή επαγγέλματα Ν. Αιτωλ/νιας το επόμενο διάστημα

Στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ένωσης Οικοδόμων και εργαζομένων στα συναφή επαγγέλματα Ν. Αιτωλ/νιας που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11 Οκτώβρη στο Ε.Κ.Α. , μετά από συζήτηση για τις πολιτικές εξελίξεις , τόσο στη χώρα όσο και παγκόσμια και για την κατάσταση που διαμορφώνεται στον κλάδο των κατασκευών, το Δ.Σ αποφάσισε :

Να ενημερώσει τους συναδέλφους του κλάδου για την κατάσταση που διαμορφώνεται και τους καλεί να δώσουν μαχητικό, αγωνιστικό παρών στη συγκέντρωση στην Πάτρα την ημέρα της ομιλίας του Πρωθυπουργού στο περιφερειακό συνέδριο στο τέλος του μήνα.
Να συμμετέχουν στην κινητοποίηση για την κατάργηση των διοδίων που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες μετά από συντονισμό σ’ όλη τη Δυτική Ελλάδα .
Να κάνει παράσταση την Τρίτη 17 Οκτώβρη και ώρα 10:30 π.μ. στο Ι.Κ.Α. Αγρινίου για την ανασφάλιστη εργασία .
Την Τετάρτη 18 Οκτώβρη και ώρα 11 π.μ. παράσταση στα Γραφεία του ΣΕΠΕ στο Αγρίνιο για τα μέτρα Υγιεινής και Ασφάλειας και τα ωράρια.
Στηρίζει την απόφαση της Ομοσπονδίας Οικοδόμων για την απεργία όταν έρθει στη Βουλή για ψήφιση το νομοσχέδιο για το συνδικαλιστικό νόμο.
Τέλος το Δ.Σ. του σωματείου αποφάσισε εκλογοαπολογιστική συνέλευση για την Πέμπτη 23 Νοέμβρη ώρα 6 μ.μ. στο Ε.Κ.Α.

“Καλούμαι όλους τους συναδέλφους να συμβάλλουν αποφασιστικά για την επιτυχία των κινητοποιήσεων και να δώσουν μαζικό παρών στη Γενική Συνέλευση .
Έχουμε τη δύναμη να τους χαλάσουμε τα σχέδια δυναμώνοντας το σωματείο και συμβάλλοντας στην ανασύνταξη του εργατικού συνδικαλιστικού κινήματος και στο δυνάμωμα της κοινωνικής συμμαχίας με τ’ άλλα λαϊκά στρώματα. ¨” αναφέρει η ανακοίνωση του ΔΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ