Ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας, κ. Ξάνθο , για την κατάσταση στο Κέντρο Υγείας Μεσολογγίου ύστερα από την συνταξιοδότηση του ιατρού- παθολόγου, κατέθεσε ο Βουλευτής Αιτωλ/νιας της ΝΔ Κ.Καραγκούνης
Ο κ Καραγκούνης, χαρακτηριστικά, ρωτά τον Υπουργό Υγείας ότι “παρότι γνώριζε το υπουργείο για το πρόβλημα που θα προέκυπτε, προτίθεται άμεσα να στελεχώσει το Κέντρο Υγείας Μεσολογγίου;”
Αναλυτικά η ερώτηση
Κύριε Υπουργέ,
Το Κέντρο Υγείας Μεσολογγίου αντιμετωπίζει πρόβλημα λόγω της συνταξιοδότησης του ιατρού- παθολόγου με αποτέλεσμα οι πολίτες της περιοχής να μην μπορούν να λάβουν την απαραίτητη φροντίδα και να μην μπορούν να συνταγογραφήσουν τα φάρμακα τους. Υποχρεώνονται να μετακινηθούν προς το πλησιέστερο Κέντρο Υγείας που βρίσκεται στο Αιτωλικό.
Ερωτάται ο αξιότιμος υπουργός,
Παρότι γνώριζε το υπουργείο για το πρόβλημα που θα προέκυπτε, προτίθεται άμεσα να στελεχώσει το Κέντρο Υγείας Μεσολογγίου;






